Verkossa

144

Tämä ”puolen päivän neule” muotoutui kolmen päivän ja yhden yön neuleeksi. Olin jo melkein puolessa välissä menossa kun totesin tuloksen olevan liian leveää ja langan riittävyys alkoi mietityttämään. Joten purkuun ja vähemmillä silmukoilla uudestaan. Neule on siis tehty kahtena kappaleena ylhäältä alas.  Purkuprojekti osoittautui siinä mielessä hyväksi käänteeksi, että ekalla yrittämällä tein kaikki pitkät silmukat vain yhdellä langankierrolla, kun taas uudella yrittämällä osa on tehty kahdella langankierrolla. Tämä antoi mielestäni paljon paremman ilmeen. Reikäisyys paitaan siis tulee langankierroista, jotka seuraavalla kerroksella pudotetaan pois neulomatta

141

Inspiraationa paitaan toimi kuuman kesäpäivän lisäksi Eilen tein blogin tuulee läpi paitaLisäksi päädyin tietysti alkuperäisen ohjeen äärelle Lankakauppa Kerän blogiin sekä Jonna Hietalan Kerällä kirjan kahdesta kappaleesta tehtävän paidan ohjeeseen. Ja tyypillisesti en noudattanut ohjetta juurikaan, vaan tein tästä oman version yrityksineen ja erehdyksineen. Mutta taas voisin sanoa, että inhoan saumojen ompelua. Joten jatkossa siirtynen taas mahdollisimman saumattomiin neulomuksiin. Ja tälläisessä reikäisessä neuleessa lankojen päättely mitenkään järkevästi on kyllä melko toivotonta. Paidassa on hieman lepakkohihainen malli. Ehkä hieman muutan mallia, jos toisen teen, mutta lepakko hihat ja isot hihansuut toimivat tähän paitaan hyvin. 

137

155

181

Paidasta tuli kaikesta huolimatta melko lailla juuri sellainen kuin toivoinkin. Rento mukavalla jujulla. Kuvaukset suoritettiin tällä kertaan Tampereen Onkiniemessä sijaitsevien Suomen Trikoon tehdasrakennuksien katveessa. Tiloissa on nykyään kaiken moista toimintaa bändikämpistä ja taidepajoista kirjapainoon ja treenitiloihin.  Eikä taide rajoitu rakennusten sisäpuolelle, kuten kuvista näkyy.

172

Ohje: Omasta päästä
Lanka: Pitkään marinoitunut Novita Samos Lollipop ja Kierrätyskeskuksesta hankittu Novita Samos
Kulutus: 174 g
Puikot: 6 mm 80 cm pyöröt

3 ajatusta artikkelista “Verkossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s