JyJy 2016

No hupsista… lähdin mukaan löysäpipoisten jyjy2016 neulontaan eli:

Tarkoituksena on aloittaa 20 neule- tai/ja virkkuutyötä 25.12.2015-29.2.2015 välillä (silmukat puikolla/koukulla lasketaan aloitukseksi) ja saattaa ne valmiiksi 24.6.2016 klo 23:59 mennessä.

Löysäpipoiset on facebookin neulontaryhmä, jossa mennään nimensä mukaisesti pipo löysällä, mutta ei niinkään löysin rantein. 🙂 Ja JyJy taas lyhenne jouluyöstä juhannusyöhön.

Hyvinä puolina JyJy hullutukseen mukaan lähdöstä todettakoon ainakin se, että ennen juolua ei kannata nyt aloittaa uusia töitä, jotta saa seuraavat mukaan JyJy:yn. Tulee ehkä saatettua, jos ei valmiiksi, niin eteenpäin noita keskeneräisiä.

Jotkut meinaa mennä olemassaolevilla varastoilla, mutta mä joutunen jotain hankkimaankin, vaikka ensivuonnakin tavoitteena on käyttää näitä olemassa olevia lankoja sen verran että varastot pienentyy. Ja täytyy nyt sanoa, että en yhtään tiedä missä mennään tän vuoden osalta, koska oon pitäny vaan kuukausittaista kirjaa enkä laskenut yhteen. Jännä tarkastella sitäkin asiaa sitten vuoden vaihteen tietämillä.

Seuraavaksi pitäisi sitten kai alkaa kasaamaan listaa, jotta mitä sitä oikein vuoden ekalla puolikkaalla tekisi. Hyväksyttäviin töihin tulee käyttää vähintään 50 g tai 250 metriä lankaa (tai mitä tahansa mistä voi virkata tai neuloa!). Eli ei muuta kun mietintämyssy päähän.

Pihalla sataa muuten jotain valkoista…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s