Lokakuun tilastot ja mitä täällä puuhataan neulomisen ohessa.

Ei mennyt lokakuu langankulutuksen osalta niin kuin olin suunnitellut. Edes SyyshuiviKALin huivia en pysty lokakuulle kirjaamaan, kun hiukka siitä vielä uupuu. Eli mitään valmista ei tullut lokakuussa puikoilta. Keskeneräsiä vaan kasaantuu tuohon sohvan viereen. Lankaa onneksi ostin vain vähän ja senkin tarpeeseen. Olen luovuttanut täysin villan suhteen. En siis itse voi käyttää villa kuin sukissa. Joten pipoon täytyi hankkia merinoa. Senkin ostin tietysti alennuksesta 🙂 Marrakuun KAlistelu huiviin ostanen langat huomenna!

Lankatilastot Lokakuu

Valmiit työt  0 g

Ostettua ja saatua lankaa 100 g

JärboGarn Mio 100 g

Joku on saattanut huomata instagrmin puolelta mitä olen viimeaikoina puuhaillut. Olen pienestä pitäen piirtänyt ja värittänyt. Samalla olen kerännyt melko mukavan kokoelman Derwent merkin kyniä. Jotenkin en ole saanut niitä kulutettua juurikaan. En ole kokenut kuitenkaan osaavani piirtää niin hyvin, että nauttisin siitä. Mutta nyt näiden aikuisten värityskirjojen myötä olen kaivanut kynät esiin ja alkanut oikeasti opettelemaan miten näitä laadukkaita kyniä tulisi käyttää. Onneksi on youtube ja satoja inspiraatio ja ohje videoita :). Suosittelen kaikkia kokeilemaan.

wpid-wp-1446714347732.jpg

wpid-wp-1446714444950.jpg wpid-wp-1446714411650.jpg wpid-wp-1446714391210.jpg  wpid-wp-1446714229761.jpg

Ja arvatkaas missä minut tapaa huomenna. Lentävän Lapasen 3 V synttäreiltä. Eli jos nyt joku lukija siellä sattuu olemaan saa hihkaista! (Voi ei! Mitä sitä kuuluu laittaa päälle neulekahvilan 3 vee synttäreille! o_O )

Advertisement

2 ajatusta artikkelista “Lokakuun tilastot ja mitä täällä puuhataan neulomisen ohessa.

    • Siksipä hyvät kynät, ei tarvi paljo terottaa. Väreistä saa kylläiset ja peittävät kerrostamalla, eikä tarvi painaa ja näin kuluttaa turhaa teriä. Mutta tokihan noitakin silloin tällöin joutuu terottelemaan, etenkin kun haluaa tehdä oikein tarkkaa ja ohutta jälkeä. Mutta värittäminen on POP ! 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s