Ärsyttävää inspiraation siirtämistä

Mulla on meneillään (muutaman muun keskeneräisen ohessa) Aava huivi. Huivia neulon SyyshuiviKALiin joten se olisi saatava valmiiksi kuun loppuun mennessä. Mut kun ei meinaa huvittaa! Uskon, että valmiista tuotteesta tulee mukava ja hieno ja saajalleen sopiva. Mutta kun helmineule…

wpid-20151024_102029.jpg

En oikeestaan ollu koskaan helmineuletta tehny ja aina oon tuntenu sitä kohtaan hienoista epämieltymystä. Tunne on vahvistunut Aavan aikana. Ei vaan oo mun juttu. Kyllä sitä neuloo, mut käsialan pitäis olla super tasainen ja purkaminen on jotenkin kauheen työlästä jos virheen tekee. Ja korjaaminen muutaman kerroksen takaa tiputtamalla vain yhden tai pari silmukkaa on, jos ei mahdotonta, niin ainakin kovin työlästä.

Mutta kyllä mä sen valmiiksi teen. Ja toivottavasti ehdin vielä ajoissakin. Eniten tässä harmittaa kun joutuu lykkäämään noiden muutaman muun keskeneräisen valmistumista. Ja se inspiraation siirtäminen. Ideoita tulee edestä ja takaa. Moni hehkuttaa sitä Westin poikaa ja rojauttelee toinen toistaan mielenkiintosempien huivien sun muiden kuvia eetteriin. Pipoa ja hansikasta ja sukkaa pitäs päästä tekemään. Mut inspiraatiota täytyy nyt yrittää siirtää myöhemmälle.

Sen ainakin tiedän, että ensi kuun huiviKAL-huivi saa luvan olla joku hieman nopeampitekoinen. Tiedä tosin vielä mikä ja langatkin hankkimatta, mutta nyt ei ole aikaa uppoutua ohjeviidakkoon vaan täytyy palata oikeinnurinoikennurinoikeinnurin maailmaan.

wpid-20151024_102103.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s