Hyvin säilynyt Omppu

On se hyvä kun on ollut Ravelryssä jo neulomis harrastuksen alku aikoina. Projekteja päivitellessäni bongasin sieltä kesken jääneen huivin. Muistelin langan olleen miellyttävän pehmeää, jota tälläinen kutiavakin voisi varmasti käyttää ihoa vasten. Ei kun lankka/UFO laatikolle ja huivi hyppysiin.

Ja niinhän se oli kuin muistinkin. Schoeller+Stahl ja Elfin color akryyli (90%) ja mohair (10%) lankaa. Pehmoista, pörröistä ja värit miellytti edelleen silmää. Mallina huivissa on Mari Muinosen Omppu. Mukava, helpohko kaavio, jonka oppii ulkoa nopeasti. Käsiala oli vuosien saatossa ehkä hieman muuttunut, mutta ei häiritsevästi. Olihan huivi tosiaan ehtinyt marinoitumaan puoliksi tehtynä jo tammikuusta 2009 asti.

huivi1

Ohje: Omppu by Mari Muinonen
Lanka: Schoeller+Stahl ja Elfin color
Kulutus: 100 g
Puikot: 5 mm pyöröt

Kuvaustilanteessa ei kota löytynyt ikävä kyllä vihreää omenaa, joka olisi sopinut rekvisiitaksi paremmin. Langan värit tuovat tosiaan mieleen omenan. On kukkien valkoista ja rungon ruskeaa. Raikkaan vihreän omenan väriä ja lehtien himmeämpää, tummempaa ja hieman hopean hohtavaa vihreää.  Tykkään, tykkään, tykkään!

Yksi ajatus artikkelista “Hyvin säilynyt Omppu

  1. Paluuviite: Maaliskuun tilastot. | Kurjenmarja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s