Revontulia etelästä pohjoiseen ja takaisin

P1030614

Ylläksen reissulle tarvitsin matkoille jotain mukavan simppeliä neulottavaa. Koska neulontauraltani uupui vielä merkintä revontulesta, nappasin sen puikolle pohjoisen reissun innoittamana. Hienointa tietysti olisi ollut, jos huivi olisi valmistunut jo pohjoisessa ja sen olisi saanut kuvattu aoikeiden revontulten kera. Mutta ei näkynyt reposia, ei valmistunut huivi, enkä ois kyllä saannu huivia siellä pingotettuakaan.

P1030613

Lankana huvissa on Porvoon TeeTee shopista ostamani Schoeller Daphne Lace. Keristä ei osannut päätellä värien vaihtumis tiheyttä, eikä sitä, että punainen olisi näin hallitseva väri. Mukavasti kuitenkin asettuivat raidat huiviin, vaikka loppua kohti melko kaposiksi kävivätkin. Osin tästä syystä en jatkanut huivia pidemmälle, vaikka lankaa olisi mainiosti riittänyt. Nyt huiviin meni vain vähän toisesta kerästä. Tosin melko pitkän pätkän joutui ottamaan välistä, että sai värit täsmäämään.

Revontulen mallineule on mukavan simppeli. En nyt tiedä innostunko kovin pian toista tekemään, mutta helppo ja näyttävä malli, jos pikaisesti pitää saada huivia tehtyä. Daphne Lace oli melko miellyttävä lanka neuloa, Etenkin lyhyemmillä kerroksilla väri vaihtuu kauniisti. Langan paksuus vaihtelee jonkin verran. Välillä ihan hirvitti kun tuntui menevän niin ohueksi, mutta tuntuu kuitenkin kestävän. Langan ohuudesta johtuen huivista tuli todella kevyt ja pingoitettuna ilmava. Kokoa ei nyt oikein kuvista näy, mutta huivi ei ole kovin suuri, riittävän pitkä kuitenkin jotta on helppo kietaista kaulalle.

P1030609

Ohje: Revontuli nettineulelehti Ullasta
Lanka: Schoeller Daphne Lace, väri 0006
Kulutus: 54 g
Puikot 4mm 80 cm pyöröt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s