Huppu niskaan ja menoks

006

Kun näin tämän mallin Novitan Kevät 2014 lehden kannessa tiesin heti haluavani oman. Ohje on Eveliina Pyykkösen käsialaa ja nyt kun huivi on valmis voin sanoa tykkääväni kovasti. Langaksi valikoitui Hileen sijaan Naava. Vaikka Naava onkin 60% akryylia niin hieman se kutittaa. Silti Hileen pieni bling bling ei oikein sopinut mun tyyliin.

012

Mallikerta oli helppo oppia ja neulomista nopeutti kun alun 20 sentin jälkeen aloin tekemään palmikot ilman apupuikkoa. Neuloessa saa kyllä olla tarkkana, että kääntää palmikot oikeaan suuntaa. Ei ollut kerta eikä kaksi kun joutui purkamaan ja tekemään palmikot uusiksi. Virheitä huiviin vielä jäikin kun ei kaikkia jaksanut korjata. Mutta onpahan työnjälki näkyvissä. Hapsut jätin huivista pois. Ainakin toistaiseksi. Aloitin juuri seuraava projektia Naavasta ja jos lankaa jää saatan hapsut lisätä jälkikäteen.

016

Ohje: Huppuhuivi by Eveliina Pyykkönen, Julkaistu Novita kevät 2014
Lanka: Novita Naava, väri 611
Kulutus: 470g
Puikot: 5,5 pyöröt (80cm)

Tämän neulomuksen jälkeen olen saanut valmiiksi töitä tänä vuonna enemmän kuin olen lankaa ostanut. Vaikka en varsinaisesti ole lankalaihikseen mukaan lähtenyt, yritän pitää kulutuksen vähintää ostomäärissä. Vanhoja varastoja oli sen verran, että edellisten ostosten jälkeen lakavaraston paino oli yli 11 kiloa. Ja tästä vielä puuttuu lankoja, jotka on hukkunut matkanvarrella.

2 ajatusta artikkelista “Huppu niskaan ja menoks

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s